12
Categorieën

Lingerie Line - Sexy lingerie en Badmode voor elke vrouw.

Sexy bikini met verwijderbare pads koraal-kleurig

Sexy bikini met verw ...

€ 24,95

Sexy bikini met ruches bloemen-print zwart

Sexy bikini met ruch ...

€ 24,95

Mix it!! sexy bikini top met verwijderbare pads roze

Mix it!! sexy bikini ...

€ 18,95

Sexy bikini met ruches bloemen-print wit

Sexy bikini met ruch ...

€ 24,95

Sexy bikini met hoge taille broek & verwijderbare pads koraal-kleurig

Sexy bikini met hoge ...

€ 24,95

Sexy bikini met verwijderbare pads geel

Sexy bikini met verw ...

€ 24,95

Mix it!!! sexy underboob bikini top slangen-print

Mix it!!! sexy under ...

€ 16,95

Mix it!! sexy bikini top met verwijderbare pads dieren-print

Mix it!! sexy bikini ...

€ 18,95

Bikini Mixed blauw

Bikini Mixed blauw

€ 9,99

Halter-Bikini Zwart

Halter-Bikini Zwart

€ 2,99

Sexy meerkleurige onderbeugel pushup bikini groen

Sexy meerkleurige on ...

€ 28,95

Sexy halter-bikini met ritssluiting zwart

Sexy halter-bikini m ...

€ 24,95

Halter-Bikini Donkerblauw / Blauw

Halter-Bikini Donker ...

€ 2,99

Sexy halter-bikini met ringen wit

Sexy halter-bikini m ...

€ 13,95

Sexy bikini met volant & hoge taille slip zwart

Sexy bikini met vola ...

€ 25,95

Sexy bikini met volant & hoge taille slip geel

Sexy bikini met vola ...

€ 25,95

Welkom bij Lingerie-line.nl

Op zoek naar sexy lingerie? Vrouwen vinden op deze vergelijkingssite sexy lingerie en badmode. Mannen vinden hier sexy ondergoed. Het is een vergelijkingssite met meer dan 1.700 sexy lingerie en badmode artikelen. Wie op zoek is naar sexy lingerie hoeft dus niet meer allerlei webshops te bezoeken. Hier vind je namelijk ongetwijfeld de door jou gewenste sexy lingerie of badmode tegen de laagste prijs. De samenstellers van deze website hebben namelijk uitsluitend webwinkels geselecteerd die de sexy lingerie en badmode aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs. Je kunt hier dus voordelig shoppen.

Zoeken naar sexy badmode

Stel je bent op zoek naar sexy badmode voor de vrouw. Je kunt dan gebruikmaken van het keuzemenu onder Maak uw keuze.  De badmode is snel gevonden. Je klikt in het keuzemenu op Badmode. Een nieuw keuzemenu verschijnt. Op zoek naar een badpak? Klik dan op badpak. Je kunt ook kiezen uit diverse soorten bikini’s. Op zoek naar bijvoorbeeld een halterbikini? Klik dan onder Badmode op halterbikini. De via deze website te bestellen halerbikini verschijnt direct in beeld.

Zoeken naar een badpak voor een bepaalde prijs

Stel je hebt het keuzemenu gebruikt om te zoeken naar badpakken. Na het klikken op Badmode en het vervolgens klikken op Badpak verschijnt er een pagina met badpakken in beeld. Helaas heb je maar een beperkt budget. Een badpak mag maximaal 50 euro kosten. Daarom klik je onder Alle prijzen op van € 25 tot € 50. Er verschijnen dan uitsluitend badpakken in die prijsklasse in beeld.

Zoeken naar de goedkoopste of duurste BH

Stel je zit krap bij kas. Vooral de prijs is dus van belang. Stel je hebt het keuzemenu gebruikt om te zoeken naar een bh. Dan kun je ervoer zorgen dat de goedkoopste bh’s het eerst in beeld verschijnen. Hoe je dat doet? Door onder Sorteer op… Prijs Laag > Hoog te selecteren. De goedkoopste bh’s verschijnen dan het eerste in beeld. Heb je een ruim budget en is de prijs van een bh niet van belang? Uiteraard kun je ook de duurste bh’s het eerst in beeld laten verschijnen. Hoe je dat doet? Door onder Sorteer op… Prijs Hoog < Laag te selecteren.

Ook mannen kunnen deze vergelijkingssite gebruiken

€en je een man? Ben je op zoek naar sexy ondergoed? Kijk dan zeker ook op deze vergelijkingssite. De titel van de website doet vermoeden dat je hier alleen maar sexy lingerie en badmode voor dames kunt vinden. In het keuzemenu staat echter ook Mannen. Na het klikken op Mannen verschijnt er een tweede keuzemenu. Je kunt via deze vergelijkingssite Jocktraps, Mannen Shorts, Mannen Slips en Mannen Strings bestellen. Ook jij kunt hier snel en eenvoudig het sexy ondergoed vinden waar ge naar op zoek bent. Uiteraard tegen de laagst mogelijke prijs. je hoeft dus geen winkels of webshops meer te bezoeken.

Eenvoudig van de vergelijkingssite naar de webwinkel

Uiteraard weet je dat je artikelen moet bestellen bij een webwinkel. Een vergelijkingssite is geen webwinkel. Gelukkig is het heel eenvoudig om de website van de webwinkel te bereiken. Heb je op deze vergelijkingssite het door jou gewenste artikel gevonden? Klik dan onder de omschrijving van het artikel op Bezoek aanbieder. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de webwinkel.  Daar kun je het artikel desgewenst direct bestellen. Op deze vergelijkingssite ben je dus maar een klik van de webshop verwijderd. Shoppen via een vergelijkingssite is dus heel eenvoudig.